Ανακαλύψτε. Ταξιδέψτε. Ζείστε.
Παρκινγκ Σκαφων Στην Λιμνη
Evia Boat Yard

Εύβοια Πάρκινγκ Σκαφών

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Σχεδόν 2 χλμ από την πόλη της Λίμνης, βρίσκεται η όμορφη παραλία Σηπιάδα. Εδώ θα απολαύσετε τα δύο στοιχεία του Ελληνικού καλοκαιριού, ήλιο και θάλασσα.

Στην Λίμνη βρίσκεται το "Evia Boat Yard" ένα Πάρκινγκ Σκαφών το οποίο προσφέρει υπηρεσίες στάθμευσης τόσο για σκάφη αναψυχής όσο και για τροχόσπιτα. Λειτουργεί όλο το χρόνο και προσφέρει το χώρο και τις προδιαγραφές για ασφαλή και σίγουρη φύλαξη σκαφών και τροχοσπίτων για σύντομο ή μεγάλο διάστημα.

Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται επισκευές όλων των τύπων, συντήρηση, πλύσιμο, υποβρύχια βαφή και άλλες. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία και τον εξοπλισμό μας ώστε να προχωρήσετε μόνοι σας σε μικροεπισκευές του σκάφους σας, εφόσον το επιθυμείτε και να διαμείνετε είτε στο σκάφος σας είτε στα διαμερίσματα μας.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τις επισκευές σκαφών στο χώρο μας, επικοινωνήστε μαζί μας. Υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας στα Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Ολλανδικά.

Ενοικιασεις Σκαφων – Ημερήσιες Εκδρομες με Ιστιοφορο

Οι ελληνικές θάλασσες αποτελούν το στολίδι της μεσογείου και τα νερά του Ευβοϊκού έναν πραγματικό παράδεισο, στον οποίο θα συναντήσετε δελφίνια, φώκιες και θαλάσσιες χελώνες.

Το ιστιοπλοϊκό αποτελεί τον πιο κατάλληλο και φιλικό τρόπο για να γνωρίσει κάποιος από κοντά ερημικές παραλίες για κολύμπι σε καταγάλανα νερά, χαλάρωση στα πιο φημισμένα ηλιοβασιλέματα, και φυσική θαλάσσια ομορφιά, που ένας επισκέπτης του νησιού δεν θα έχει την ευκαιρία να τις ανακαλύψει οδικώς.

Απολαύστε κάποια από τα ομορφότερα σημεία του Β. Ευβοϊκού, τα Λιχαδονήσια, ή τα παράλια της ακτογραμμής της Β. Εύβοιας στο ιστιοφόρο μας Jeanneau μήκους 12 μ. και χωρητικότητας 12 ατόμων.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής προσφέρονται νερό, αναψυκτικά και σνακ, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης sup. Στο ενδιάμεσο κατόπιν συνεννόησης γίνονται στάσεις σε μέρη με ταβερνάκια για ξεκούραση και γεύμα σε καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Ενοικιάσεις Σκαφών – Ημερήσιες Εκδρομές


ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΚΑΦΩΝ

Το Πάρκινγκ Σκαφών βρίσκεται λίγο έξω από τη Λίμνη, το γνωστό τουριστικό θέρετρο της Β. Εύβοιας, και παρέχει υπηρεσίες
επισκευής ή συντήρησης Σκαφών Αναψυχής.

ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ

Τα διαμερίσματα μας βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο χώρο του
πάρκινγκ σκαφών, μπροστά στη θάλασσα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους
χώρους μας για τη διαμονή σας ή να εξυπηρετηθείτε από τις παροχές τους.Σχόλια από πελάτες μας